Eddy Wally vindt ZAK VAN DE RONDE geweldig

© © Pol De Wilde - VUM

© © Pol De Wilde - VUM

© © Pol De Wilde - VUM

1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Naar aanleiding van de 90ste van de Ronde van Vlaanderen op 2april geeft uw krant 100.000 'Rondezakken' weg. Eddy Wally, Vlaanderens charmezanger en notoir saccochenverkoper, zal de promotie leiden.

(HLS)

In de Leedse deelgemeente Wanzele vonden gisteren de opnames plaats van een promotiespot die vanaf eind deze maand zal te zien zijn op uw televisiescherm. De druilerige regen kon het enthousiasme van 'promotor' Eddy Wally niet temperen toen hij in regelrechte Las Vegasstijl en geëscorteerd door schaarsgeklede dames zijn promolied debuteerde dat hij speciaal voor deze gelegenheid heeft geschreven:

,,Ik heb een Rondezak voor jou. Omdat ik zoveel van je hou. Hij is gratis en voor niets, ook al heb je geen fiets.''

De blitse zakken worden tijdens de Ronde gratis uitgedeeld maar je kan ook vooraf zegels sparen in uw krant om een Rondezak te bemachtigen. Wie dat doet, krijgt de zak gevuld met verrassingen. Meer hierover weldra in uw krant.

De Rondezak wordt zonder twijfel een

collector's item

. Eddy vond hem alvast ,,geweldig''.

Vital Scheppers, creatief reclamemaker bij TBWA, bedacht de spot en koos voor het landelijke Wanzele vlakbij de kerk en dorpscafé Hoop in de Toekomst waar gisteren de eerste kermiskoers van het seizoen van start ging.

(HLS)

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen