Xavier Malisse tegen Roddick in derde ronde Indianapolis?

Xavier Malisse

(ATP 63) is vrij in de eerste ronde van het ATP-tornooi in het Amerikaanse Indianapolis. In de tweede ronde treft hij de Israëliër Noam Okun (ATP 155) of een kwalificatiespeler. Als Malisse dat duel overleeft, wacht hem in de derde ronde wellicht de Amerikaan Andy Roddick (ATP 4). Andre Agassi (35) gaf forfait wegens een ontsteking van een heupzenuw.

(HDG)

Olivier Rochus

(ATP 36) is in Stuttgart vrij in de eerste ronde. In de tweede ronde komt hij uit tegen de Argentijn Mario Zabaleta (ATP 90) of de Duitser Aljosha Thron (ATP 1.479).

In Amsterdam staan

Christophe Rochus

(ATP 45),

Dick Norman

(ATP 103) en

Kristof

Vliegen

(ATP 113) op de hoofdtabel. Rochus speelt in de eerste ronde tegen de Tsjech Michal Tabara (ATP 112), Norman neemt het op tegen de Tsjech, Jiri Vanek (ATP 83) en Vliegen ontmoet de Chileen Fernando Gonzalez (ATP 21).

Jeroen Masson

(ATP 229) werd er uitgeschakeld in de tweede kwalificatieronde na 6-4 en 6-4-verlies tegen de Tsjech Radim Zitko (ATP 488).

Kirsten Flipkens

(WTA 180) versloeg in de tweede ronde van de kwalificaties van het WTA-tornooi in Palermo de Italiaanse Alberta Brianti (WTA 359) met 6-3 en 6-0.

(HDG)

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen