Roeselare-revelatie JAMAÏQUE VANDAMME straks misschien ook Gouden Stud

Samen met de Gouden Schoen wordt straks ook de Gouden Stud verkozen. Niet de beste, maar de begeerlijkste voetballer op de Belgische velden wordt dan naar voor geschoven en op (vrouwen)handen weer weggedragen. Loopt Jamaïque Vandamme (20) voor de neus van Frederic Dupré, Ronny Gaspercic en Igor De Camargo met de eer weg?

Kristof BOHEZ

Jamaïque Vandamme is de vinnige flankspeler van Roeselare en tegelijk de jongste van de kandidaten op de trofee die sinds enkele seizoenen uitgereikt wordt aan de meest gewilde voetballer. Deze keer niet door clubs, welteverstaan. Zelf blijft Oostendenaar Vandamme -Congolese pa, Belgische ma- er rustig bij.

,,Ik heb momenteel examens, het zijn dus drukke tijden voor mij. Ik volg toegepaste psychologie en krijg sinds vandaag

(gisteren, red.)

het ene examen na het andere. Van de meisjes in mijn klas krijg ik wel aandacht, ja. Ze sturen mij boodschappen dat ze schrikken als ze de

Humo

-cover zien. Ook de ploegmaats zullen wel lacherig reageren, net als trainer Van Wijk.''

,,Ik ben nochtans niet het type dat van meisje naar meisje loopt. Vorig jaar heb ik misschien drie relaties gehad. Sinds oudejaarsavond heb ik wel een nieuw lief. Ik ben wel een

beachboy

in de zomer! Nee, mijn vrienden vinden het niet vervelend dat de meisjes steeds vaker naar mij komen. Voorts probeer ik één keer per week aan fitness te doen."

De hamvraag dan: dat de sok uitgaat bij het vrijen is evident, maar wat met de haarband? ,,

(lacht)

Die gaat uit, dat zou geen zicht zijn. Ik heb overigens verschillende haarbanden, hé.''

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen