Werder Bremen wil Bouba van Anderlecht

Bakary 'Bouba' Sare (18) staat volgens Duitse bronnen in de belangstelling van Werder Bremen. De Ivoriaanse verdedigende middenvelder van Anderlecht stond twee weken geleden tegen Moeskroen nog voor het eerst dit seizoen in de basis bij Anderlecht. Hij maakte vorig seizoen al indruk toen hij in Duitsland voor de UEFA Cup mocht meespelen tegen Bayern München. Anderlecht won toen met 1-2.

Werder is de jonge Bouba al een paar keer komen scouten en zou hem in januari willen aantrekken. De Duitse topclub zou binnenkort dan ook een bod uitbrengen. Een eventueel vertrek van een jong talent als Bouba zou veel paars-witte fans tegen de borst stoten. Anderlecht liet de jongste tijd ook al Lamah (Le Mans), Tioté (Twente) en Vadis (Hamburg) vertrekken zonder dat ze ooit waren doorgebroken in het A-elftal.

Frutos tegen Olympic

Anderlecht oefent vanavond om 19 uur in en tegen Olympic Charleroi. Frutos zit in de wedstrijdkern en het ziet er sterk naar uit dat Jacobs hem een helft laat spelen.

Ondertussen werkt een ander jong talent van Anderlecht, aanwinst Kanu, verder aan zijn comeback. Hij is, na zijn knieletsel in augustus, net niet fit genoeg voor de match van vanavond.

'Ik heb geen last meer van mijn blessure. Op fysiek vlak is alles in orde. Toen bleek dat er wat kraakbeen loszat in mijn knie en er een operatie nodig was, viel mij dat heel zwaar. Ondertussen heb ik een geslaagde revalidatie achter de rug.' (sta, jug)

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen