Miss België en Olivier Deschacht ontkennen relatie niet langer

Miss België Annelien Coorevits en Anderlechtvoetballer Olivier Deschacht verbergen niet langer dat ze een prille relatie hebben. ‘Maar niemand kan in de toekomst kijken’, zegt Annelien voorzichtig.

Rudy Tollenaere

Het gerucht ging al een paar weken in de feestjeskringen: er bloeit iets moois tussen Miss België Annelien Coorevits en Anderlechtvoetballer Olivier Deschacht. Maar de twee lieten zich niet in het openbaar met elkaar betrappen. En vragen bij het comité Miss België werden diplomatisch en met een glimlach afgewimpeld.

Afgelopen vrijdag echter waren de twee samen op de Oost-Vlaamse preselectie van Miss België. Annelien is als regerende Miss België sowieso jurylid in alle provinciale preselecties die in het land aan de gang zijn. Na afloop kon de huidige Miss België haar gevoelens niet langer voor de omstanders verbergen en knuffelde ze Deschacht herhaaldelijk in het openbaar. Toen een fotograaf beelden wou schieten van het geknuffel, wees ze hem beleefd maar kordaat terecht: ‘Geen foto’s makker!’ Maar een dag later zag Annelien in dat verstoppertje spelen niet langer zin had.

Donker en ongeschoren?

Annelien en Olivier leerden elkaar kennen op het Tourcriterium in Aalst. ‘Ik reed een paar rondjes mee in de gentlemen’s race, waarin ex-renners vergezeld van bekende mooie vrouwen het publiek moesten vermaken. Ook Jeroen Denaeghel, die ik leerde kennen tijdens de skireis van P-magazine, was daar. Na het criterium stelde hij me voor aan Olivier Deschacht. Ik weet nog dat ik toen antwoordde: Olivier Wie? Ik wist niet eens dat hij een voetballer bij Anderlecht was.’ Ondertussen heeft Annelien al twee Anderlechtmatchen bijgewoond. ‘Niemand kan in de toekomst kijken, in een relatie moet je leren wennen aan elkaar. Maar momenteel gaat het de goede kant uit’, zegt ze.

Waar is de tijd dat Annelien verklaarde dat ze valt voor artiesten en voor ruwe, ongeschoren mannen met een wat donkerder huidskleur?

Ook Olivier Deschacht, die vóór zijn relatie met rechtenstudente Sarah Stevens iets had met Ann Van Elsen, ontkent hun liefde niet langer. Maar net als in het verleden doet hij ook nu liever geen uitspraken over zijn privéleven.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen