Het sportnieuws per SMS

Wenst u ook op de hoogte te blijven van het gewone nieuws? Het Nieuwsblad stuurt u bij belangrijk nieuws een sms-berichtje. Om u op deze dienst te abonneren, stuurt u een berichtje naar 3302 met tekst: nb abo alerts

In welke landen werkt deze dienst?

Deze diensten zijn zowel in België als in de meeste andere landen beschikbaar, afhankelijk van de voorwaarden van uw gsm-abonnement. Meestal is er geen toeslag voor de ontvangst van sms-berichten in het buitenland. Voor de verzending van een bericht kan afhankelijk van operator en land waar u zich bevindt een toeslag aangerekend worden. Meestal gaat het dan om een bedrag van ongeveer 25 cent. De precieze informatie hierover is afhankelijk van de operator en de abonnementsformule. Gelieve deze informatie bij uw operator te vragen.

Hoe schrijft u zich uit?

Indien u geabonneerd bent op de dienst, kan u zich steeds onmiddellijk uitschrijven.U stuurt een berichtje naar 3302 met tekst stop nb abo alerts voor de nieuwsberichten of stop nb sport alerts voor het sportnieuws. Dan wordt uw abonnement op de sms-dienst van Het Nieuwsblad stopgezet.

Vragen of opmerkingen?

Gelieve uw vragen op opmerkingen via e-mail te stellen aan NBOmail@vum.be.

Algemene voorwaarden SMS-diensten Het Nieuwsblad

VUM nv, uitgever van Het Nieuwsblad, streeft naar zo correct mogelijke berichtgeving maar kan nooit de juistheid van de berichtgeving in de krant of op de site, of de accuraatheid van een snelnieuwsbericht garanderen.

VUM nv, uitgever van Het Nieuwsblad, stelt alles in het werk met het oog op een goede beschikbaarheid van de informatie maar kan niet garanderen dat de informatie op elk ogenblik beschikbaar is, of dat zich geen storingen of onderbrekingen voordoen. Onder geen beding kan VUM nv aansprakelijk worden gesteld voor dergelijke storingen of onderbrekingen, of kunnen deze leiden tot terugbetalingen of prijsaanpassingen, tenzij in geval van opzettelijke fouten van VUM.

De sms-diensten zijn opvraagbaar via de operatoren Proximus, Mobistar of Base.

VUM nv aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor storingen of onderbrekingen die zich voordoen bij de verzending van de sms-berichten via de verschillende mobiele netwerken.

Het Nieuwsblad kan geen informatie verstrekken over de technische beschikbaarheid van deze netwerken. Hiervoor moeten de gebruikers zich tot de operatoren wenden.

Voor sms-berichten die in België verzonden worden naar het nummer 3302 en sms-berichten die u ontvangt van het nummer 3302 betaalt u 0,25 euro. Vanuit het buitenland kunnen operatoren – afhankelijk van de abonnementsformules - eventueel toeslagen aanrekenen. Vermits de operatoren deze toeslagen zelf op elk ogenblik kunnen wijzigen, kan Het Nieuwsblad hierover geen informatie verstrekken.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen