VIDEO: EK lingerie voor vrouwen

© Photonews

Nu het Europees Kampioenschap voetbal voor de deur staat, groeit bij onze noorderburen de voetbalgekte in alle hevigte. Zo wordt er dit jaar een EK Lingerie georganiseerd voor vrouwen.

lgc

Het is een project dat uitgaat van Nederlandse tv-zender Veronica. Tijdens de rust van alle officiële EK voetbal wedstrijden in Oostenrijk en Zwitserland zendt Veronica Hotshots, EK Lingerie uit. De omroep probeert met de blote penaltyseries de aandacht te trekken van voetbalminnend Nederland. Bedoeling is dan ook dat de voetbalfans, net als twee jaar geleden, massaal naar Veronica zappen.

Het gaat om twaalf Europese teams bestaande uit elk vijf bloedmooie vrouwen in sexy outfits. Tijdens de pauze gaan de schaarsgeklede dames uit de twaalf deelnemende EK-landen met elkaar de strijd aan door strafschoppen te nemen.

Twee jaar geleden, tijdens het WK Voetbal, ondernam Veronica een gelijkaardig initiatief. Toen waren de deelneemsters afkomstig uit Nederland en vertegenwoordigden zij allen een ander land. Dit keer komen de meisjes ook echt uit het land dat ze vertegenwoordigen.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen