Sexy-kalender voor nieuwe kantine

© rr

Het vrouwenteam van het Nederlandse AVS-Germinal verhuist volgend jaar naar een nieuwe locatie en dat brengt nogal wat kosten met zich mee. Zo was er geen geld meer voorhanden voor een kantine. De dames lieten echter de moed niet zakken en kwamen met het idee van een kalender op de proppen.

Slechts een paar speelsters konden of wilden niet. Maar er bleven voldoende dames over om een kalender te maken. Op 16 augustus kwamen de meiden op het terrein van AVS-Germinal bijeen voor de fotoshoot. 'Dat hebben we geheim weten te houden. We wilden geen pottenkijkers. Eén van ons wilde helemaal naakt op de foto, maar het moest een geheel blijven en de vereniging heeft natuurlijk ook een naam hoog te houden', zegt speelster Yvonne Holstein. 'Daarom zijn we sexy, maar niet erotisch op de foto gegaan. Het moest basic en sportief zijn. We wilden met de kalender laten zien dat we geen stereotype manwijven zijn.'

In totaal zijn er inmiddels 250 kalenders aan de man gebracht. Een deel van de opbrengst gaat naar de club, een andere deel naar een goed doel. (vek)

De kalender van het vrouwenteam van AVS-Germinal is te bestellen via www.avs-germinal.nl

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen