Jan Ullrich gaat binnenkort praten

De Duitser Jan Ullrich, de ex-kopman van de Duitse wielerploeg Telekom/T-Mobile die een einde maakte aan zijn carrière na zijn betrokkenheid in de bloeddopingzaak-Puerto, heeft woensdag aangegeven dat hij binnenkort in detail zal praten over "de evenementen van de laatste jaren".

loa

"Ik zal spreken en ik zal mijn gedetailleerde opinie geven over de evenementen van de laatste jaren, maar ik zal dat doen op een moment dat ik opportuun acht", aldus de Duitser op zijn website (www.janullrich.de).

"Ik ben momenteel op zoek naar het juiste medium, zodat mijn versie van de feiten gegeven wordt zonder dat ze veranderd wordt", vertelde de winnaar van de Ronde van Frankrijk 1997.

Ullrich, die altijd dopinggebruik ontkend heeft, gaf geen verdere verduidelijkingen, maar hij benadrukte wel dat hij niet zou spreken tijdens de huidige editie van de Tour de France.

Meerdere van zijn ex-ploegmaats bij Telekom, onder wie de Deen Bjarne Riis en de Duitser Erik Zabel, gaven in mei toe dat ze in de jaren '90 epo hebben gebruikt.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen