Kevin Van Der Perren stelt seizoensstart uit

© afp

Kunstschaatser Kevin Van Der Perren geeft forfait voor de Skate America (23-26 oktober), de eerste WB-manche van het seizoen.

jav

Dat meldt Gazet van Antwerpen. De Ninovieter liep vorige week op de Finlandia Trophy een rugblessure op. Omdat hij nog niet voldoende hersteld is, moet Van Der Perren zich nu afmelden voor de wedstrijd die hij als zijn echte start van het seizoen beschouwde.

"Aanvankelijk leek het niet zo erg", vertelt zijn trainster Silvie De Rijcke in Gazet van Antwerpen. "Maar vorige week is hij één keer op het ijs geweest en we merkten meteen dat het niet in orde was. Hij is op verder onderzoek gegaan. Er wordt gedacht aan een spierscheur. Het zou wel niets te maken hebben met de heupoperatie die hij in het voorjaar onderging. Maar we wachten nu op het verslag van de rugspecialist om te weten hoe ernstig het precies is en welke impact dat heeft op de seizoensplanning. Uiteraard is Kevin ontmoedigd. De revalidatie van zijn heupoperatie verliep naar wens. Hij keek erg uit naar deze start."

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen