Mpenza scoort opnieuw voor Plymouth

© © Peter Ford

ENGELAND

Vincent Kompany

speelde 90 minuten op het middenveld voor Manchester City, dat Arsenal met een 3-0-zege in crisis dompelt. In de tweede klasse scoorde

Emile Mpenza

het eerste doelpunt voor Plymouth Argyle, dat met met 2-1 won van Cardiff. Een kwartier voor tijd werd onze landgenoot vervangen.

Marouane Fellaini

komt pas morgen in actie met Everton.

ITALIE

Anthony Vanden Borre

stond de hele match op het veld voor Genua, dat 1-1 speelde tegen Lazio. Genua is achtste.

Gaby Mudingayi

speelde met Bologna 1-1 gelijk tegen Palermo. De middenvelder kreeg geel.

NEDERLAND

Harm van Veldhoven

heeft werk voor de boeg bij zijn nieuwe club Roda JC. In de laatste wedstrijd onder interim-coach Martin Koopman verloor de club uit Kerkrade met 3-1 bij hekkensluiter Volendam. Bij Roda stond

Mark De Man

, die van Koopman flink wat kritiek kreeg te verwerken, werd opnieuw gepasseerd.

Timmy Simons

werd een kwartier voor tijd vervangen bij PSV Eindhoven, dat met 4-0 won van Heracles Almelo.

Stijn Wuytens

mocht in de 63e minuut komen opdraven.

Tom Caluwé

viel in bij Utrecht, dat met 4-0 won van Vitesse.

DUITSLAND

Daniel Van Buyten

speelde de tweede helft voor Bayern München, dat met 4-1 won van Cottbus (rust: 2-1).

Filip Daems

leed met Borussia Mönchengladbach een 3-1 nederlaag bij Schalke 04.

FRANKRIJK

Lille (Eden Hazard) speelde pas gisteravond laat op het veld van Marseille (Eric Gerets).

Luigi Pieroni

bleef op de bank bij Valenciennes, dat 2-2 gelijkspeelde tegen Sochaux.

Roland Lamah

speelde de laatste tien minuten in de met 3-0 verloren wedstrijd van Le Mans op verplaatsing in Monaco.

SCHOTLAND

Hiberninan, met Yves Ma-Kalambay in doel, boekte een makkelijke 1-4 zege bij Motherwell.

SPANJE

Tom De Mul

kwam er andermaal niet aan te pas bij FC Sevilla, dat 0-0 gelijkspeelde tegen Valencia.

Mémé Tchité

speelde 75 minuten maar wist niet te scoren in de 3-0 overwinning van Santander tegen het Espanyol van Pareja.