Barda: '0-0 is mijn schuld'

'Op basis van de eerste helft verdienden we zeker te winnen', aldus de Israëlische aanvaller van Genk, Eliyaniv Barda. 'In de tweede helft vielen we wat terug. Als ik die strafschop scoorde, dan hadden we een andere wedstrijd gekregen.'

'Ik wilde dolgraag revanche nemen tegen Standard. Ik kreeg de kans, maar benutte ze niet. Ik neem deze 0-0 op mijn schouders en zeg sorry tegen iedereen van Genk', aldus de man die zijn strafschop op Espinoza trapte.

'Op het laatste moment bedacht ik mij en koos ik voor de andere hoek. Waarom ik dat deed, weet ik niet. Op training had ik ook al twee keer in die hoek getrapt. Ik dank mijn ploegmaats dat ze ervoor hebben gezorgd dat we niet verloren.'

Een aantal spelers had moeite om gepast schoeisel te vinden voor de natte grasmat. 'Het veld lag er nat en snel bij, maar ik had er geen probleem mee', aldus Barda. (rs)