Weer een prijs voor Cancellara

Fabian Cancellara, recent bij ons nog bedacht met de Flandrien Award, zit ook in Italië in de prijzen. De Zwitser, winnaar van onder meer Milaan-Sanremo en de olympische titel tijdrijden, wordt daar bedacht met de Mendrisio d'Oro. (pdk)

MARTA BASTIANELLI, de wereldkampioene op de weg van 2007 (Stuttgart) mag stilaan terugkijken op een absoluut rotjaar. De Italiaanse zag zich eerder dit jaar geschorst omdat ze een vermageringsproduct had gebruikt met verboden substanties. Gisteren kwam ze op een oefentochtje zwaar ten val en brak daarbij haar kaakbeen.

MAURO GIANETTI heeft in Mexico vers geld gevonden om een profploeg op te starten. De Zwitser lijkt te kiezen voor een fusie met ISD, het team van Luca Scinto die cosponsor Danieli verloor omwille van de financiële crisis. Zelf heeft Gianetti nog een aantal jongens van bij het voormalige Saunier Duval. De geldschieter zou een Mexicaanse fastfoodonderneming zijn.

DANILO HONDO gaat weg bij Diquigiovanni, het team van Gianni Savio dat Davide Rebellin binnenhaalde. De 34-jarige Duitser zegt dat hij in contact is met drie Italiaanse professionele teams. De dopingzondaar van weleer wil in 2010 een eigen team opstarten.

BERNHARD KOHL moet op 24 november voor het Oostenrijkse Antidopingagentschap verschijnen. De Tourbergkoning gaf toe dat hij aan de CERA zat.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen