Plus ArtikelTweede Provinciale B West-Vlaanderen

FC Lendelede Sport maakt einde aan slechte reeks door zege op SK Beveren-Leie

FC Lendelede Sport - SK Beveren-Leie

FC Lendelede Sport won voor het eerst sinds lange tijd. Na vijf wedstrijden op rij zonder zege, is de ploeg weer op de goede weg dankzij een 3-1 thuiszege op SK Beveren-Leie.

Bron: RBFA app

In de 39ste minuut nam FC Lendelede Sport de leiding via Dylan Vens. Lennert Deschrijver maakte in de 69ste minuut gelijk namens SK Beveren-Leie. Met nog negen minuten te spelen scoorde Pieter Hugelier en kwam FC Lendelede Sport op voorsprong. Maar FC Lendelede Sport had nog tijd voor een extra doelpunt. Hugelier vond het net opnieuw in de 92ste minuut.

FC Lendelede Sport heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl SK Beveren-Leie drie overwinningen en twee nederlagen heeft.

FC Lendelede Sport speelt in de volgende wedstrijd uit tegen SK Nieuwkerke, SK Beveren-Leie treft SC Zonnebeke in de thuiswedstrijd. Beide wedstrijden worden gespeeld op zondag 28 april om 15 uur.

DOELPUNTEN: 39' Vens 1-0, 69' Deschrijver 1-1, 81' Hugelier 2-1, 92' Hugelier 3-1.

GELE KAARTEN: 70' Vermoere (FC Lendelede Sport), 73' Dujardin (SK Beveren-Leie), 87' Levecque (FC Lendelede Sport).

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.