Plus ArtikelTweede Provinciale A Vrouwen Oost-Vlaanderen

Van De Putte scoort vier keer voor KFC Merelbeke B

FC Gavere-Asper - KFC Merelbeke B

Chloë Van De Putte was met vier doelpuntenen de held aan de kant van KFC Merelbeke B, dat ruim van FC Gavere-Asper won. Het duel eindigde op 2-9 voor KFC Merelbeke B. Gabriela Lenkiewicz, Léonor Bruynooghe, Joëy Lieve De Vroe en Maité Van Laerebeke scoorden de andere doelpunten voor de uitploeg, terwijl FC Gavere-Asper's doelpunten gemaakt werden door Camille Plaisier.

Bron: RBFA app

Camille Plaisier opende in de eerste minuut al de score voor de thuisploeg. KFC Merelbeke B maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Gabriela Lenkiewicz scoorde in de 6de minuut. Maité Van Laerebeke bracht KFC Merelbeke B na bijna een half uur op voorsprong. Joëy Lieve De Vroe voerde de voorsprong op naar 1-3 na meer dan een half uur. Van De Putte passeerde drie minuten later de doelvrouw en bouwde de voorsprong uit naar 1-4 voor KFC Merelbeke B. Zes minuten later bracht FC Gavere-Asper de ploegen dichter bij elkaar: 2-4. Plaisier passeerde nog een keer de doelvrouw. Één minuut later vergrootte KFC Merelbeke B de voorsprong. Van De Putte passeerde nog een keer de doelvrouw. Drie minuten later voerde KFC Merelbeke B de score verder op naar 2-6. Van De Putte passeerde nog een keer de doelvrouw en maakte hiermee haar hattrick af. Direct na de rust vergrootte Léonor Bruynooghe de voorsprong van KFC Merelbeke B. In de 76ste minuut deed Van De Putte de tegenstander nogmaals pijn en vergrootte de voorsprong voor KFC Merelbeke B. Met nog vijf minuten op de klok maakte Lenkiewicz haar tweede doelpunt. KFC Merelbeke B had toen de wedstrijd omgedraaid.

FC Gavere-Asper heeft in de laatste vijf wedstrijden vijf keer verloren, terwijl KFC Merelbeke B drie overwinningen en twee nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 1' Plaisier 1-0, 6' Lenkiewicz 1-1, 29' Van Laerebeke 1-2, 31' De Vroe 1-3, 34' Van De Putte 1-4, 40' Plaisier 2-4, 41' Van De Putte 2-5, 44' Van De Putte 2-6, 50' Bruynooghe 2-7, 76' Van De Putte 2-8, 85' Lenkiewicz 2-9.

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.