Plus ArtikelEerste Provinciale Vrouwen Oost-Vlaanderen

Vlaemynck scoort twee keer voor Excelsior Mariakerke in wedstrijd tegen FC Latem

Excelsior Mariakerke - FC Latem

Excelsior Mariakerke boekte vrijdag een 4-1 winst in de thuiswedstrijd tegen FC Latem.

Bron: RBFA app

Excelsior Mariakerke startte goed en nam na 12 minuten de leiding na een doelpunt van Fé Christel Vlaemynck. Lies Van Hamme bracht in de 27ste minuut Excelsior Mariakerke op 2-0. Shana Steenbeke bracht in de 38ste minuut de thuisploeg op een grotere voorsprong. Drie minuten later bouwde Excelsior Mariakerke de voorsprong uit naar 4-0. Vlaemynck passeerde nog een keer de doelvrouw. Ymke Verhegge milderde de achterstand van FC Latem in de 76ste minuut. Maar FC Latem was niet bij machte vaker te scoren. Dit bracht de uiteindelijke score op 4-1.

Excelsior Mariakerke heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl FC Latem één overwinning en vier nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 12' Vlaemynck 1-0, 27' Van Hamme 2-0, 38' Steenbeke 3-0, 41' Vlaemynck 4-0, 76' Verhegge 4-1.

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.