Plus ArtikelEerste Provinciale Vrouwen Vlaams-Brabant

Sterke eerste helft tegen KVC Kessel-Lo 2000 levert Eendracht Mazenzele Opwijk B zege op

KVC Kessel-Lo 2000 - Eendracht Mazenzele Opwijk B

Eendracht Mazenzele Opwijk B won vrijdag de uitwedstrijd tegen KVC Kessel-Lo 2000 met 1-2. KVC Kessel-Lo 2000 slaagde er in de tweede helft niet in om terug te vechten en kwam niet tot scoren, waardoor Eendracht Mazenzele Opwijk B het duel won.

Bron: RBFA app

Na een half uur nam Eendracht Mazenzele Opwijk B de leiding, toen Kelly Van Cauwenbergh scoorde. Valerie Verhofstadt bracht in de 34ste minuut Eendracht Mazenzele Opwijk B op 0-2. In de 43ste minuut verkleinde Hannelore Polleunis de achterstand voor KVC Kessel-Lo 2000. De teams waren niet in staat om te scoren in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde op een 1-2 overwinning voor KVC Kessel-Lo 2000.

KVC Kessel-Lo 2000 heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Eendracht Mazenzele Opwijk B twee overwinningen en drie nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 31' Van Cauwenbergh 0-1, 34' Verhofstadt 0-2, 43' Polleunis 1-2.

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.