Plus ArtikelDerde Provinciale A Vrouwen Vlaams-Brabant

Van Roy maakt twee goals voor Fenixx Beigem Humbeek in wedstrijd tegen KFC Lennik

Fenixx Beigem Humbeek - KFC Lennik

Fenixx Beigem Humbeek won vrijdag de thuiswedstrijd tegen KFC Lennik met 3-2.

Bron: RBFA app

Al vroeg in de wedstrijd kwam Fenixx Beigem Humbeek op voorsprong, toen Marie Behaeghe scoorde in de 17de minuut. Laura Van Roy bracht in de 24ste minuut Fenixx Beigem Humbeek op 2-0. In de 41ste minuut verkleinde Margot Govers de achterstand voor KFC Lennik. Direct na de rust bracht Elien Basteleus KFC Lennik langszij. In de 78ste minuut deed Van Roy de tegenstander nogmaals pijn en maakte het beslissende doelpunt.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Fenixx Beigem Humbeek drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl KFC Lennik één overwinning en vier nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 17' Behaeghe 1-0, 24' Van Roy 2-0, 41' Govers 2-1, 49' Basteleus 2-2, 78' Van Roy 3-2.

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.