Plus ArtikelEerste Provinciale Vrouwen Vlaams-Brabant

RWDM Girls B wint thuis van OHR Huldenberg, mede dankzij twee treffers Mutshipayi Kalala

RWDM Girls B - OHR Huldenberg

RWDM Girls B versloeg zaterdag OHR Huldenberg in een thuiswedstrijd. Het duel eindigde op 3-0.

Bron: RBFA app

De score werd na 10 minuten geopend door de thuisploeg via Elly Mutshipayi Kalala. Mutshipayi Kalala bracht in de 37ste minuut RWDM Girls B op 2-0. Mahira Senhaji diepte de voorsprong uit in de in de 42ste minuut minuut. De teams waren niet in staat om te scoren in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde op een 3-0 winst voor RWDM Girls B.

In de laatste vijf wedstrijden heeft RWDM Girls B vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl OHR Huldenberg vijf nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 10' Mutshipayi Kalala 1-0, 37' Mutshipayi Kalala 2-0, 42' Senhaji 3-0.

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.