Plus ArtikelEerste Provinciale Vrouwen West-Vlaanderen

Weergaloze Lezeure leidt KdNS Heule langs VK Avelgem

KdNS Heule - VK Avelgem

KdNS Heule versloeg VK Avelgem in de thuiswedstrijd met 6-3. Laura Lezeure sloeg drie keer toe voor KdNS Heule. Maud Schiettecatte en Delphine Vienne scoorden de andere doelpunten voor de thuisploeg, terwijl Lana De Sousa Luis, Merel Gosseye en Patricia Vanderbrigghe de doelpunten voor VK Avelgem scoorden.

Bron: RBFA app

De thuisploeg begon de wedstrijd goed en nam na 6 minuten de leiding na een doelpunt van Lezeure. Drie minuten later vergrootte KdNS Heule de marge. Lezeure passeerde nog een keer de doelvrouw. Lezeure bracht in de 17de minuut KdNS Heule op 3-0 en maakte hiermee haar hattrick af. Maud Schiettecatte bracht in de 35ste minuut de thuisploeg op een grotere voorsprong. Vijf minuten later bouwde KdNS Heule de voorsprong uit naar 5-0. Schiettecatte passeerde nog een keer de doelvrouw. Merel Gosseye verkleinde de marge voor VK Avelgem in de 54ste minuut. VK Avelgem deed de tegenstander nogmaals pijn in de 73ste minuut van de wedstrijd toen Patricia Vanderbrigghe scoorde. VK Avelgem deed de tegenstander nogmaals pijn in de 76ste minuut van de wedstrijd toen Lana De Sousa Luis scoorde, maar VK Avelgem was niet bij machte vaker te scoren. De uiteindelijke 6-3 voor KdNS Heule werd vlak voor tijd gemaakt door Delphine Vienne. KdNS Heule heeft 26 overwinningen na elkaar behaald.

In de laatste vijf wedstrijden heeft KdNS Heule vijf overwinningen behaald, terwijl VK Avelgem twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 6' Lezeure 1-0, 9' Lezeure 2-0, 17' Lezeure 3-0, 35' Schiettecatte 4-0, 40' Schiettecatte 5-0, 54' Gosseye 5-1, 73' Vanderbrigghe 5-2, 76' De Sousa Luis 5-3, 89' Vienne 6-3.

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.