Plus ArtikelDerde Provinciale C Vrouwen Oost-Vlaanderen

TK Meldert wint de wedstrijd tegen Eendracht Zele B en beslist in de eerste helft

TK Meldert - Eendracht Zele B

De wedstrijd vrijdag tussen TK Meldert en Eendracht Zele B werd al in de eerste helft beslist. De thuisploeg stond bij rust met 2-0 voor en wist die voorsprong te behouden tot het laatste fluitsignaal.

Bron: RBFA app

De score werd na 10 minuten geopend door TK Meldert via Amber Michiels. Iris Ponsin bouwde de marge verder uit naar 2-0 na een half uur. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde op een 2-0 overwinning voor TK Meldert. TK Meldert heeft vijf overwinningen op rij behaald.

DOELPUNTEN: 10' Michiels 1-0, 30' Ponsin 2-0.

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.