Plus ArtikelTweede Provinciale Vrouwen Vlaams-Brabant

Elle Van Der Auwera en Laura Wauters scoren bij comeback KSK Londerzeel tegen Olympia Wijgmaal B

Olympia Wijgmaal B - KSK Londerzeel

KSK Londerzeel boog tegen Olympia Wijgmaal B een achterstand om in een overwinning.

Bron: RBFA app

Olympia Wijgmaal B opende de score in de vijftiende minuut via Nouha Zine. Direct na de rust bracht Van Der Auwera KSK Londerzeel langszij. Wauters maakte het beslissende doelpunt in de 80ste minuut. Wauters voltooide zo de comeback van KSK Londerzeel, dat bracht de uiteindelijke score op 1-2. Dit betekent vier overwinningen op rij voor KSK Londerzeel.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Olympia Wijgmaal B drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl KSK Londerzeel vier overwinningen en één nederlaag heeft. Dit was de derde overwinning van KSK Londerzeel met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 15' Zine 1-0, 50' Van Der Auwera 1-1, 80' Wauters 1-2.

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.