Plus ArtikelDerde Provinciale Vrouwen West-Vlaanderen

SK Vlamertinge verslaat SC Zonnebeke na hattrick Merveillie

SK Vlamertinge - SC Zonnebeke

Melanie Nathalie Merveillie maakte drie doelpunten voor SK Vlamertinge dat met 6-1 won van SC Zonnebeke in de thuiswedstrijd. Hanne Duflou en Kjenta Casier scoorden de andere doelpunten voor de thuisploeg, Fiebe Callens zette zichzelf op het scoreformulier voor SC Zonnebeke.

Bron: RBFA app

De score werd in de 8de minuut geopend door het bezoekende team via Fiebe Callens. SK Vlamertinge maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Merveillie scoorde in de 10de minuut. Vier minuten later passeerde Hanne Duflou de doelvrouw en kwam SK Vlamertinge op voorsprong. Merveillie bracht in de 26ste minuut de thuisploeg op 3-1. Direct na de rust vergrootte Merveillie de voorsprong van SK Vlamertinge. Merveillie voltooide daarmee haar hattrick. Kjenta Casier voerde in de 51ste minuut de voorsprong op voor SK Vlamertinge. Duflou scoorde nog een keer in de 69ste minuut.

SK Vlamertinge heeft in de laatste vijf wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl SC Zonnebeke twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 8' Callens 0-1, 10' Merveillie 1-1, 14' Duflou 2-1, 26' Merveillie 3-1, 49' Merveillie 4-1, 51' Casier 5-1, 69' Duflou 6-1.

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.