Plus ArtikelVierde Provinciale C West-Vlaanderen

Vermeersch scoort drie keer voor Jong Vijve in wedstrijd tegen VC Deerlijk Sport

Jong Vijve - VC Deerlijk Sport

Dankzij een hattrick van Kenzo Vermeersch versloeg Jong Vijve VC Deerlijk Sport met 5-2. Thibault Martin en Yorben Ragolle scoorden de andere doelpunten voor de thuisploeg, Beide doelpunten van VC Deerlijk Sport werden gemaakt door Yentho Ducastel.

Bron: RBFA app

Jong Vijve nam een vroege voorsprong, toen Vermeersch scoorde na 7 minuten. Thibault Martin bracht in de 25ste minuut Jong Vijve op 2-0. Vermeersch bracht in de 40ste minuut de thuisploeg op een grotere voorsprong. Direct na de rust vergrootte Vermeersch de voorsprong van Jong Vijve. Vermeersch voltooide daarmee zijn hattrick. Yentho Ducastel poetste iets van de achterstand weg voor VC Deerlijk Sport in de 67ste minuut. Yorben Ragolle diepte de voorsprong van Jong Vijve uit in de 80ste minuut. Zeven minuten later verkleinde VC Deerlijk Sport de marge naar 5-2. Ducastel passeerde nog een keer de doelman.

Jong Vijve heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl VC Deerlijk Sport twee overwinningen en drie nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 7' Vermeersch 1-0, 25' Martin 2-0, 40' Vermeersch 3-0, 49' Vermeersch 4-0, 67' Ducastel 4-1, 80' Ragolle 5-1, 87' Ducastel 5-2.

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.