Plus ArtikelTweede Afdeling VV A Voetbal

FC Gullegem sleept gelijkspel uit de brand in de thuiswedstrijd tegen KSC Dikkelvenne

FC Gullegem - KSC Dikkelvenne

FC Gullegem keek bij de rust tegen een 0-1 achterstand aan in de wedstrijd tegen KSC Dikkelvenne. In de tweede helft kwam FC Gullegem goed terug. De wedstrijd eindigde uiteindelijk op 2-2.

Bron: RBFA app

Net voor de rust scoorde Dennis Van Vaerenbergh voor de uitploeg en bracht zo de stand op 0-1. Nasseredine Mazouz voerde in de 54ste minuut de score verder op voor KSC Dikkelvenne. Jorn Braekeveld scoorde in de 55ste minuut namens FC Gullegem. De gelijkmaker voor FC Gullegem werd vlak voor tijd gemaakt door Kevin Henneuse.

FC Gullegem heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl KSC Dikkelvenne drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was het vijfde gelijkspel van FC Gullegem dit seizoen.

Eendracht Aalst is de volgende tegenstander voor FC Gullegem in de uitwedstrijd. KSC Dikkelvenne speelt een thuiswedstrijd tegen SV Oostkamp. Beide wedstrijden worden op zondag 5 mei om 15 uur gespeeld.

DOELPUNTEN: 43' Van Vaerenbergh 0-1, 54' Mazouz 0-2, 55' Braekeveld 1-2, 86' Henneuse 2-2.

GELE KAARTEN: 30' Moyaert (FC Gullegem), 72' Seurynck (KSC Dikkelvenne).

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.