Plus ArtikelTweede Provinciale A Vlaams-Brabant

Roofthooft scoort twee keer voor Leeuwkens Teralfene in wedstrijd tegen SK Oetingen VC

SK Oetingen VC - Leeuwkens Teralfene

Leeuwkens Teralfene boekte zondag een 2-3 overwinning in de uitwedstrijd tegen SK Oetingen VC.

Bron: RBFA app

Al vroeg in de wedstrijd kwam Leeuwkens Teralfene op voorsprong, toen Tuur Minner scoorde in de 17de minuut. Daan Anthoons bracht in de 40ste minuut SK Oetingen VC op gelijke hoogte. Direct na de rust bracht Maarten Roofthooft Leeuwkens Teralfene opnieuw op voorsprong. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Nigel Nseka gelijk namens SK Oetingen VC. In de 85ste minuut werd Niels Van Kerkhoven van Leeuwkens Teralfene van het veld gestuurd nadat hij zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving. Maar Leeuwkens Teralfene had nog tijd voor een extra doelpunt. Roofthooft vond het net opnieuw in de 90ste minuut.

In de laatste vijf wedstrijden heeft SK Oetingen VC één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Leeuwkens Teralfene drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de zesde overwinning van Leeuwkens Teralfene met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 17' Minner 0-1, 40' Anthoons 1-1, 48' Roofthooft 1-2, 59' Nseka 2-2, 90' Roofthooft 2-3.

GELE KAARTEN: 44' Van Kerkhoven (Leeuwkens Teralfene), 47' Meert (Leeuwkens Teralfene), 71' Anthoons (SK Oetingen VC).

RODE KAART: 85' Van Kerkhoven (Leeuwkens Teralfene).

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.