Plus ArtikelEerste Provinciale West-Vlaanderen

VC Ardooie boekt overtuigende zege op Excelsior Zedelgem

VC Ardooie - Excelsior Zedelgem

In de wedstrijd zondag tussen VC Ardooie en Excelsior Zedelgem, kwam VC Ardooie al in de eerste helft op voorsprong. In de tweede helft bleef het team goed presteren. De 2-0-voorsprong bij de rust werd uiteindelijk afgesloten met een 3-0 winst.

Bron: RBFA app

VC Ardooie kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Gilles Rosseel scoorde na 14 minuten. Jonas Decoene bracht in de 36ste minuut VC Ardooie op 2-0. Vusumuzi Nyoni diepte de voorsprong uit in de in de 55ste minuut minuut.

In de laatste vijf wedstrijden heeft VC Ardooie twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Excelsior Zedelgem drie overwinningen en twee nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 14' Rosseel 1-0, 36' Decoene 2-0, 55' Nyoni 3-0.

GELE KAARTEN: 11' Sahnoune (VC Ardooie), 29' Cornelis (Excelsior Zedelgem), 83' Joos (Excelsior Zedelgem), 83' Rosseel (VC Ardooie), 87' Seron (Excelsior Zedelgem).

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.