Carrasco zet Al Shabab met twee doelpunten en assist op weg naar ruime zege

Yannick Carrasco heeft zijn team Al Shabab donderdagavond naar een ruime zege gestuwd op de 28ste speeldag van de Saudi Pro League. De Belgische aanvaller scoorde tegen laagvlieger Abha twee doelpunten en deelde ook een assist uit. Al Shabab, dat in de stand op de negende plek staat, won de wedstrijd met 5-0.

Michael Van Damme
Bron: BELGA

Carrasco had zowel het eerste als het laatste woord in de partij. Vlak voor de rust trapte hij beheerst de openingsgoal tegen de touwen. In de blessuretijd zette hij van dichtbij de forfaitscore op het bord. Een kwartier eerder had hij ploeggenoot Carlos Junior de 3-0 aangeboden met een perfecte assist. Carrasco zit momenteel aan vijf doelpunten en vier assists in de competitie.