American football vereist niet meer dan lingerie

© dailymail.co.uk

Schuif de watjes aan de kant: de vrouwen nemen American Football over. Voor de dames heel wat minder bescherming dan voor de heren: de speelsters van de "Lingerie Football League" spelen het spelletje in hun ondergoed.

loa

De pikante versie van de Amerikaanse sport bij uitstek was tot voor kort niet meer dan te betalen televisie-entertainment tijdens de pauze van de Super Bowl - de grote finale van American Football bij de mannen - maar kent binnenkort zijn eigen, volwaardige competitie. Tien teams nemen het volgend seizoen tegen elkaar op in de Lingerie Football League, de LFL, met net als in andere Amerikaanse sporten een reeks in het westen en een in het oosten van het land. Op het einde van het jaar nemen de besten van elk landsdeel het tegen elkaar op in de grote finale met als inzet de Lingerie Bowl.

De tien ploegen kregen volgende welluidende namen: Atlanta Steam, Chicago Bliss, Miami Caliente, New England Euphoria en Tampa Breeze in het oosten en Dallas Desire, Los Angeles Temptation, Phoenix Scorch, San Diego Seduction en Seattle Mist in het westen.

Lingerie Football werd voor het eerst gespeeld tijdens de pauze van de Super Bowl 2004. Team Dream won toen met 6-0 van Team Euphoria.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen