PSV en Club onderhandelen in alle discretie verder

© © Photo News

Het eerste bod dat PSV uitbracht op Timmy Simons is dan wel afgewezen, de Nederlandse club geeft het niet zomaar op. Gisterenmiddag zouden er onderhandelingen tussen beide clubs plaatsgevonden hebben. De Eindhovense club hoopt de overgang zo snel mogelijk af te ronden maar houdt de lippen stijf op elkaar.

(KVU/WDK)

Voor informatie wordt men doorverwezen naar trainer Guus Hiddink, die op zijn beurt weigert iets te lossen over hangende transfers. Ook van Brugse kant blijft het stil. ,,Er is geen nieuw contact geweest met PSV'', beweert sportleider Marc Degryse. ,,We hebben PSV sinds het afwijzen van het bod niet meer gehoord. Liefst van al zouden we Timmy Simons willen behouden.''

Simons heeft wel al een mondeling akkoord met PSV. ,,Er is nog niets getekend, maar we weten waar we aan toe zijn. Wij zouden het liefst een vierjarig contract krijgen en PSV heeft daar geen bezwaar tegen'', aldus zijn zaakwaarnemer Guy Bonny.

Rozehnal kan voor vier jaar naar PSG

Volgens het Duitse blad

Kicker

zou kersvers eersteklasser FC Köln alsnog interesse betonen voor David Rozehnal. Eerder vond Köln hem nog te duur. Vanuit Franse hoek kwam gisteren echter de bevestiging dat Rozehnal op enkele details na rond is met PSG. De Tsjechische verdediger krijgt er een contract voor vier seizoenen.

De interesse van Köln in Philippe Clement lijkt bekoeld. Het geplande gesprek met Verbauwhede, die mogelijk uitgeleend wordt aan Moeskroen, werd uitgesteld.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen