Davitamon-Lotto wordt Predictor-Lotto

NAZARET - Predictor zal vanaf het wielerseizoen 2007 Davitamon vervangen als het hoofdsponsormerk van Omega Pharma's wielerploeg met toprenners Robbie McEwen en Cadel Evans. Het team zal officieel de benaming Predictor-Lotto krijgen.

ivb

De eerste ontwerpen van de ploeguitrusting zijn binnenkort klaar en zullen ook de namen tonen van de co-sponsors zoals Brustor, Q8 en Creyfs. De hoofdkleur wordt de zalmroze tint die voor de verpakking van het best gekende Predictor-product voor thuisdiagnose wordt gebruikt, namelijk de zwangerschapstest.

De wielersponsoring heeft er mee voor gezorgd dat Davitamon, dat een gamma aan voedingssupplementen aanbiedt, zijn leidende positie op de Nederlandse thuismarkt heeft versterkt en ook vaste voet aan grond kreeg in tal van andere landen in West-Europa. Na vier jaar wielersponsoring werden alle doelstellingen op het vlak van merkbekendheid voor Davitamon bereikt. Daardoor komt er ruimte vrij voor een ander merk, dat opnieuw van diezelfde krachtige marketingondersteuning kan gebruiken.

De keuze viel hiervoor op het internationale merk Predictor, vandaag beschikbaar in bijna alle Europese landen, waaronder de belangrijke wielerlanden als België, Frankrijk, Nederland, Spanje en Italië. Omega Pharma heeft met Predictor, net zoals destijds met Davitamon, de ambitie om de omzet van het product op vijf jaar tijd te verdubbelen.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen