Arsenal - AC Milan topaffiche 1/8e finales Champions League

NYON - In het Zwitserse Nyon is geloot voor de achtste finales van de Champions League voetbal. Er kwamen enkele interessante duels uit de trommel.

ivb

AC Milan, de titelverdediger, kende geen geluk in de loting. De Rossoneri moeten het opnemen tegen Arsenal, momenteel koploper in de Engelse Premier League. De andere club uit Milaan, Inter, treft Liverpool, vorig jaar nog verliezend finalist.

Real Madrid treft het Italiaanse AS Rome, terwijl Barcelona, in 2006 laureaat van het kampioenenbal, een dubbele confrontatie met het Schotse Celtic Glasgow wacht. Lyon, de leider in de Franse competitie, treft Manchester United, terwijl Chelsea het Griekse Olympiakos lootte.

Schalke moet het opnemen Porto, het Turkse Fenerbahçe, in de voorrondes van de Champions League nog te sterk voor Anderlecht, het moet opnemen tegen het Spaanse Sevilla van Tom De Mul.

De heenwedstrijden worden op 19 en 20 februari gespeeld, de terugmatchen volgen op 4 en 5 maart. De terugwedstrijd Inter-Liverpool wordt op 11 maart in San Siro afgewerkt.

1/8e finales (heen op 19/20 februari - terug op 4/5 maart):

Celtic Glasgow (Sch) - Barcelona (Spa)

Olympique Lyon (Fra) - Manchester United (Eng)

Schalke 04 (Dui) - Porto (Por)

Liverpool (Eng) - Inter Milaan (Ita)

AS Rome (Ita) - Real Madrid (Spa)

Arsenal (Eng) - AC Milan (Ita)

Olympiakos (Gri) - Chelsea (Eng)

Fenerbahçe (Tur) - Sevilla (Spa)

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen