Plus ArtikelTweede Provinciale B Vrouwen Antwerpen

Zoersel en Arendonk spelen 1-1

Zoersel - Arendonk

Zoersel en Arendonk deelden de buit in de wedstrijd tussen beide teams. De eindstand was 1-1.

Bron: RBFA app

Arendonk opende de score na 14 minuten na een doelpunt van Anke Vanbroekhoven. Sarah Truyen bracht in de 22ste minuut Zoersel op gelijke hoogte. De teams waren niet in staat om te scoren in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde op 1-1.

Zoersel heeft in de laatste vijf wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Arendonk één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was het derde gelijkspel van Zoersel dit seizoen.

DOELPUNTEN: 14' Vanbroekhoven 0-1, 22' Truyen 1-1.

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.