Plus ArtikelEerste Provinciale Vrouwen Antwerpen

Maes leidt Blauwvoet Oevel naar overwinning tegen Hoogstraten

Hoogstraten - Blauwvoet Oevel

Liese Maes zorgde voor een prachtige prestatie in de wedstrijd tussen Blauwvoet Oevel en Hoogstraten. Maes was met vier doelpunten de held aan de kant van Blauwvoet Oevel. De wedstrijd eindigde in een 3-5 overwinning voor de uitploeg. Goya Kempen maakte ook een doelpunt voor Blauwvoet Oevel, voor Hoogstraten maakten Renske De Bonth, Devisha Dionisia Mendes Varela en Kaat Van Meir de doelpunten.

Bron: RBFA app

De score werd na 15 minuten geopend door de thuisploeg via Kaat Van Meir. Maes bracht in de 16de minuut Blauwvoet Oevel op gelijke hoogte. Devisha Dionisia Mendes Varela bracht in de 37ste minuut de thuisploeg opnieuw op voorsprong. Één minuut later maakte Blauwvoet Oevel gelijk. Maes passeerde nog een keer de doelvrouw. Renske De Bonth passeerde vier minuten later de doelvrouw en kwam op voorsprong voor Hoogstraten. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Maes gelijk namens Blauwvoet Oevel. Zo werd de hattrick voltooid. Zes minuten later kwam Blauwvoet Oevel op voorsprong. Maes passeerde nog een keer de doelvrouw. De uiteindelijke 3-5 voor Blauwvoet Oevel werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Goya Kempen.

Hoogstraten heeft in de laatste vijf wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Blauwvoet Oevel drie overwinningen en twee nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 15' Van Meir 1-0, 16' Maes 1-1, 37' Mendes Varela 2-1, 38' Maes 2-2, 42' De Bonth 3-2, 61' Maes 3-3, 67' Maes 3-4, 88' Kempen 3-5.

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.