Plus ArtikelTweede Provinciale A Vrouwen Antwerpen

Lyra-Lierse wint sensationeel duel met Kontich B

Lyra-Lierse - Kontich B

Lyra-Lierse won zaterdag het thuisduel met Kontich B. De wedstrijd eindigde op 3-2.

Bron: RBFA app

Er werd een vroege voorsprong genomen door Lyra-Lierse via Britt Peeters na 10 minuten. Lyra-Lierse voerde de score vroeg in de wedstrijd verder op naar 2-0 toen Lisa Verbraeken scoorde in de 13de minuut. Peeters bracht in de 33ste minuut de thuisploeg op 3-0. Josse Van Dijck verkleinde de marge voor Kontich B in de 70ste minuut. Kontich B deed de tegenstander nogmaals pijn in de 71ste minuut van de wedstrijd toen Maaike Reynaert scoorde, maar Kontich B was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Lyra-Lierse heeft nu 24 overwinningen op rij geboekt.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Lyra-Lierse vijf overwinningen behaald, terwijl Kontich B vier overwinningen en één nederlaag heeft. De nederlaag was voor Kontich B de tweede nederlaag met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 10' Peeters 1-0, 13' Verbraeken 2-0, 33' Peeters 3-0, 70' Van Dijck 3-1, 71' Reynaert 3-2.

GELE KAARTEN: 65' Van Boven (Kontich B), 66' Peeters (Lyra-Lierse).

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.