Plus ArtikelEerste Provinciale Vlaams-Brabant

Gabrielli leidt K Eur.90 Kraainem naar zege op KV Tervuren-Duisburg

KV Tervuren-Duisburg - K Eur.90 Kraainem

K Eur.90 Kraainem speler Corentin Gabrielli maakte een hattrick in de wedstrijd tegen KV Tervuren-Duisburg. K Eur.90 Kraainem won de uitwedstrijd met 2-3. Terwijl Tibo Janssens en John Sikumoya Bofando de treffers voor KV Tervuren-Duisburg scoorden.

Bron: RBFA app

De score werd na 9 minuten geopend door K Eur.90 Kraainem via Gabrielli. Vijf minuten later vergrootte K Eur.90 Kraainem de marge. Gabrielli passeerde nog een keer de doelman. Gabrielli bracht in de 38ste minuut K Eur.90 Kraainem op 0-3 en maakte hiermee zijn hattrick af. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde John Sikumoya Bofando namens KV Tervuren-Duisburg. De thuisploeg deed de tegenstander nogmaals pijn in de 72ste minuut van de wedstrijd toen Tibo Janssens scoorde, maar KV Tervuren-Duisburg was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Dit bracht de uiteindelijke score op 2-3. Dit betekent vijf overwinningen na elkaar voor K Eur.90 Kraainem.

DOELPUNTEN: 9' Gabrielli 0-1, 14' Gabrielli 0-2, 38' Gabrielli 0-3, 61' Sikumoya Bofando 1-3, 72' Janssens 2-3.

GELE KAARTEN: 56' Gabrielli (K Eur.90 Kraainem), 64' Janssens (KV Tervuren-Duisburg).

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.