Plus ArtikelTweede Afdeling VV A Voetbal

Quinten Cromheecke en Arthur Devos spelen cruciale rol in thuiszege KM Torhout op Jong Cercle

KM Torhout - Jong Cercle

De wedstrijd tussen Jong Cercle en KM Torhout zaterdag eindigde met een 2-1 overwinning voor de thuisploeg. De doelpuntenmakers van KM Torhout waren Cromheecke en Devos.

Bron: RBFA app

De thuisploeg opende de score in de zeventiende minuut na een doelpunt van Devos. Het volgende doelpunt liet lang op zich wachten. Cromheecke vergrootte de voorsprong in de 71ste minuut. Noah De Ridder verkleinde de achterstand van Jong Cercle in de 78ste minuut. Maar Jong Cercle was niet in staat om meer goals te maken. Dit bracht de uiteindelijke score op 2-1.

In de laatste vijf wedstrijden heeft KM Torhout twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Jong Cercle drie overwinningen en twee nederlagen heeft. De nederlaag was voor Jong Cercle de zesde nederlaag met één doelpunt verschil.

RC Gent is de volgende tegenstander voor KM Torhout in de uitwedstrijd. Jong Cercle speelt een thuiswedstrijd tegen Olsa Brakel. Beide wedstrijden worden op zondag 5 mei om 15 uur gespeeld.

DOELPUNTEN: 17' Devos 1-0, 71' Cromheecke 2-0, 78' De Ridder 2-1.

GELE KAARTEN: 65' De Block (Jong Cercle), 72' Gheerardyns (Jong Cercle), 72' Dekuyper (KM Torhout), 76' El Bahri (Jong Cercle), 80' Sabbe (KM Torhout).

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.