Plus ArtikelVierde Provinciale E Vlaams-Brabant

SNA Keiberg B wint bij VK Linden B

VK Linden B - SNA Keiberg B

SNA Keiberg B won zaterdag het uitduel tegen VK Linden B. In de eerste helft kwam de uitploeg op een 0-3-voorsprong, waarna SNA Keiberg B in de tweede helft uitliep naar 0-4.

Bron: RBFA app

Het bezoekende team nam een vroege voorsprong, toen Jan Hamo scoorde na 21 minuten. Brent Smeyers bracht in de 37ste minuut SNA Keiberg B op 0-2. De uitploeg voerde de voorsprong op naar 0-3 net voor het fluitsignaal toen Smeyers nogmaals scoorde. SNA Keiberg B vond het net nogmaals via Hamo in de 87ste minuut.

In de laatste vijf wedstrijden heeft VK Linden B één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl SNA Keiberg B vier overwinningen en één nederlaag heeft.

DOELPUNTEN: 21' Hamo 0-1, 37' Smeyers 0-2, 45' Smeyers 0-3, 87' Hamo 0-4.

GELE KAARTEN: 32' Buffel (VK Linden B), 40' Govaerts (VK Linden B), 46' Peeters (VK Linden B), 70' De Fauw (VK Linden B), 77' Janssens (SNA Keiberg B).

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.