Dominant KFC St-Kruis-Winkel te sterk voor Avanti Stekene

KFC St-Kruis-Winkel - Avanti Stekene

KFC St-Kruis-Winkel won het thuisduel tegen Avanti Stekene vrijdag met 3-0.

Bron: RBFA app

De score werd na 24 minuten geopend door de thuisploeg na een doelpunt van Kayla Naudts. Elvira De Rycke bracht in de 33ste minuut KFC St-Kruis-Winkel op 2-0. De thuisploeg vergrootte de voorsprong verder, toen Jessie Matthijnssens scoorde in de 65ste minuut.

In de laatste vijf wedstrijden heeft KFC St-Kruis-Winkel drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Avanti Stekene één gelijkspel en vier nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 24' Naudts 1-0, 33' De Rycke 2-0, 65' Matthijnssens 3-0.

GELE KAARTEN: 10' Smolders (KFC St-Kruis-Winkel), 45' Geeraerts (Avanti Stekene), 50' Castelain (KFC St-Kruis-Winkel).

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.