Dimitri Van Oppens twijfelt serieus aan zijn toekomst bij Dessel

© © Louis Verboven

Speelde Dimitri Van Oppens met Dessel zijn laatste competitiewedstrijd tegen Capellen? Het is nog koffiedik kijken, maar de Antwerpenaar heeft moeite om het Desselse voetbal te combineren met een zware politie-opleiding in Ekeren.

Dimitri Van Oppens zoekt iets dichterbij. Berchem heeft interesse, maar Dessel wil de middenvelder zo maar niet laten gaan. Dat de komst van nieuwste aanwinst Joeri Coomans alles in een stroomversnelling bracht, spreekt hij tegen.

'Er mag concurrentie zijn, iets wat ik destijds ook mocht ondervinden bij de jeugd van PSV. Feit is dat de éénjarige politie-opleiding zwaarder is dan verwacht. Er is niet alleen de theorie, maar ook fysiek is het zwaar. En er zijn de stages die ik moet volgen.'

'Spijtig, want had ik voor het seizoen geweten dat ik deze opleiding zou volgen, had ik - gezien de afstand - niet voor Dessel gekozen. Hopelijk komt er vlug een oplossing uit de bus. Ik had dan ook al een gesprek met de voorzitter en de trainer.'

Vanavond tegen Seraing is Van Oppens er niet bij wegens schorsing.

'De matchen tegen Seraing en Verviers zijn enorm belangrijk met het oog op de toekomst van Dessel. Tegen Hamoir en Sprimont liep het mis. We hebben dus wat recht te zetten in de twee opeenvolgende thuismatchen', aldus Dimitri Van Oppens. (fvh)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus