Milojevic bezorgt Club grijze haren

© © BELGA

Club liep zaterdag de vierde competitienederlaag van het seizoen op, de tweede al tegen Lokeren. Dat de landskampioen bij de rust een 1-0 achterstand moest ophalen, had het voor een groot stuk aan zichzelf te wijten. Club speelde als een zielloze oude tante, een compact Lokeren kon makkelijk achteroer leunen en counteren. Alleen een voorzet van Verheyen raakte het doelhout. Aan de overkant had Camara een afgeweerde bal van Bancé in doel geduwd.

(KVU)

In de tweede helft waren de Bruggelingen er wel met hun gedachten bij. Een dozijn kansen volgde, ook omdat Lokeren de bal voortdurend wild naar voren trapte. Milojevic was echter onklopbaar. Een strafschop van Vermant, twee gemaakte doelpunten van Portillo, zelfs een poging van de ingevallen Balaban; werkelijk alles sprong de Serviër uit zijn kooi. In de toegevoegde tijd ontplofte Daknam finaal na de schitterende tweede Lokerse treffer van Bancé.