Dennis Van Wijk nieuwe trainer Sint-Truiden

BRUSSEL - De Nederlander Dennis Van Wijk heeft een contract getekend bij eersteklasser Sint-Truiden. Dat maakte zijn vorige werkgever, tweedeklasser KV Oostende, bekend. STVV bevestigde het nieuws intussen op de clubwebsite.

ivb

Van Wijk was nog maar pas in dienst bij KV Oostende. In zijn overeenkomst stond een clausule dat hij bij een financieel en/of sportief beter aanbod de club kon verlaten.

De Nederlander neemt de taken over van Peter Voets , die na het ontslag van Valère Billen eerder dit seizoen was ingevallen als hoofdtrainer. Voets gaat vanaf dinsdag samen met Poll Peters opnieuw aan de slag als hulptrainer.

Van Wijk is geen onbekende in het Belgisch voetbal. Zo was hij onder meer coach van Knokke, Blankenberge, KV Oostende, Cercle Brugge en Roeselare. In 2006 trok hij naar het Nederlandse Willem II, maar begin november diende hij zijn ontslag in. Als speler kwam hij uit voor onder andere het Ajax, Club Brugge en Norwich City.

Sint-Truiden, dat zondag Anderlecht met 4-3 klopte, staat 17e en voorlaatste in het klassement, met 10 punten uit 15 wedstrijden.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen